Ezeket a szexpózokat minden párnak érdemes lenne kipróbálnia

Hasznos · A jó pap is holtig tanul, tartja a bölcs magyar mondás, ami különösen igaz szexuális életünkre, amelyet olyannyira feldobhatunk néhány egyszerű, de mégis nagyszerű új szexpóz elsajátításával, hogy az együttlétek szó szerint új értelmet nyerhetnek a jövőben.

 

Ha te is egy kicsit unod már a jól bevett módszereket, itt az idő, hogy megtanulj, de legalábbis kipróbálj valami újat, hiszen mi bajod származhatna belőle? Maximum nevetsz egy jót, és visszatérsz a bevált sablonokhoz…

A legtöbb férfi kisebb vagy nagyobb mértékben, de a korai magömlés problémájától szenved, amit könnyedén orvosolhatunk egy jól megválasztott szexpóz segítségével. A lényeg, hogy a vért a férfi fejébe irányítsuk, amit úgy tudunk elérni, ha a férfit úgy fektetjük az ágyra, hogy a fejét és a vállait lelógatjuk – esetleg dönthető ágy esetén teljesen megdöntjük hátsó irányban –, a nő pedig egyszerű lovagló ülésben végre addig lovagol, amíg el nem jut a célig.

Amennyiben a cél az, hogy valamilyen pihentető pozíciót találjunk, és közben mélyebb behatolást érjünk el, akkor dobjuk fel egy kicsit az oldalfekvős módszert úgy, hogy a férfi nem hátulról, hanem szemből próbál behatolni. Ezt úgy lehet elérni, ha a férfi kicsit lejjebb csúszik – így izgathatja a melleket is –, közben pedig a nő a lábaival átkulcsolja. Mindketten mozoghatnak, a behatolás is mélyebb lesz, az élmény mégis egészen újszerű lesz.

Ha az a cél, hogy a nő gyorsan jusson el az orgazmusig, akkor érdemes elsajátítani ezt a jól bevált szexpózt. Ehhez a férfi az ágyon, karjaival ülő pozícióban tartja magát kis terpeszben, a nő pedig vele szemben úgy ül az ölébe, hogy a behatolás során a lábakat a férfi vállára teszi. A pozitúra sajátos, ellenben rendkívül eredményes is a nők gyors orgazmusának tekintetében.

Ezeket olvastad már?