Hancúr párbaj – egy társasjáték, ami új értelmet visz a szexuális életedbe

· Egy párkapcsolat előbb vagy utóbb, akarva vagy akaratlanul, de biztosan belesüllyed a szürkeségbe – még ha csak időszakosan is –, ami nem csak a mindennapokra, hanem a szexuális életre is igaz lesz. Ennek köszönhetően mindig érdemes és célszerű is gondoskodni arról, hogy ezen a téren képesek legyünk újdonságot vinni az ágyba.

 

Ha a szexuális segédeszközök és játékszerek számunkra túl bizarrak vagy műanyagok, akkor érdemes megismerkedni a Hancúr párbaj című társasjátékkal, ami ebben az esetben tökéletes választás lesz.

A Hancúr párbaj első ránézésre csak egy ártatlan társasjáték, amivel a párok egyrészt leülhetnek és kommunikálhatnak, ezzel alapvetően megteremtve egy olyan légkört maguk körül, ami alkalmas lehet a harmonikus kapcsolat kialakítására.

A játék úgy lett kialakítva, hogy a pár minél messzebb jut a játéktéren, annál jobban belemerül a szexualitásba, így a Hancúr párbaj először csak vetkőztet, megfelelő alapot nyújt az előjátékhoz, majd szép lassan rátér a testiségre is először csak a kezek, majd a száj használatával, végül pedig speciális szexuális pózokat ajánl az együttlétekhez.

A játékot izgalmassá teszi, hogy minden egyes pózt csak egy előre meghatározott ideig élvezhetünk, utána ismét váltani kell, így sokkal lassabban juthatunk el a célig, miközben sokkal tartósabb élményeket szerezhetünk magunknak.

A Hancúr párbaj többszöri újrajátszhatóságot biztosít, és minden egyes esetben kellő változatosságot garantál majd a szexuális együttlétekhez, legyen szó akár új pózok kipróbálásához, akár egy új, elnyújtott vagy éppen gyors tempó alkalmazásához. Ideális választás azoknak a pároknak, akik egy kicsit elvesztették az ágyban a közös hangot!

Hancúr párbaj társasjáték

Hancúr párbaj társasjáték

A Hancúr Párbaj egy igazán erotikus, felnőttek számára tervezett társasjáték. Pikáns feladatok, szuper szexi pozíciók várnak rátok. Töltsétek kellemesen, játékosan, szexuálisan az estéket és válasszátok a Hancúr Párbajt és tegyétek félre a fáradtságot és a kínzó fejfájást!
9.990Ft
Raktáron! A termékből van készleten! 

Ezeket olvastad már?