Monogamy társasjáték már magyarul is!

Hírek · Már magyarul is elérhető a világszerte ismert és elismert, mindemellett pedig az egyik legösszetettebbnek is tekintett szex társas, avagy a Monogamy társasjáték, amelynek segítségével garantáltan új élmények várnak ránk a hálószobában.

 

Hogy mindezt elérjék, az alkotók szakítottak a hagyományos klisékkel, és egy egészen újfajta szabályrendszert álmodtak meg ahhoz, hogy szexuális életünk nem várt magasságokba emelkedhessen.

A Monogamy társasjáték célja, hogy a játékosok hatszor körbejárják a táblát, miközben minden egyes körrel egyre intimebb feladatok és kihívások várnak rájuk, így az előjátéktól fokozatosan eljutnak majd az orgazmusig.

Az egyes körök során folyamatosan kártyák húzásával lehet kihívások elé állítani a másik felet, ebből kifolyólag sor kerülhet egymás vetkőztetésére, egy kis pezsgőzésre, borozásra vagy csokizásra, masszázsra, sztriptízre, táncra vagy a későbbiekben akár orális-, anális szexre, illetve természetesen hagyományos szexuális pozíciók gyakorlására is.

A játék során a hölgyeknek és az uraknak egyaránt próbák egész sorozatait kell kiállniuk, sőt mi több, a Monogamy társasjáték érdekessége, hogy olyan feladatokat is ad, amelyeket az elkövetkezendő napokban vagy hetekben kell végrehajtaniuk a feleknek, így az intim hangulat nem csak az orgazmusig tart majd, hanem minden napotokat jellemezni fogja a jövőben is.

A játék nyertese az, aki befejezi a hat kört, és így egy speciális kártya segítségével valóra válthatja álmait. A Monogamy társasjáték lehetőséget biztosít arra, hogy miközben kiéljük legvadabb erotikus vágyainkat és álmainkat, felhasználjunk különféle kiegészítőket és segédeszközöket is, ebből kifolyólag a merészebbek akár még vibrátort és bilincset is alkalmazhatnak a körök során.

-8%
Monogamy társasjáték

Monogamy társasjáték

Legyen a Te játékod is! A Monogamy társasjátékkal biztos nem marad unalmas az estétek. Izgalmas, szexi, intim, szenvedélyes feladatok várnak rátok, csak annyi a dolgotok, hogy lazuljatok el és adjátok át magatokat a feladatok teljesítéséhez. Élvezzétek az együtt töltött pillanatokat és éljétek meg a maximális örömöket!
11 989Ft
10.996Ft
Raktáron! A termékből van készleten! 
Monogamy társasjáték (német nyelvű)
12.990Ft
Raktáron! Alacsony raktárkészlet 

Ezeket olvastad már?