Mr és Mrs társasjáték, hogy elölről kezdhesd a párkapcsolatodat

Hírek · A Mr és Mrs társasjáték nem kifejezetten egy szexuális tartalmi, ámde kifejezetten felnőtteknek, vagy tinédzsereknek szóló játék, amely a népszerű televíziós műsor papír alapú formájaként lehetőséget ad számunkra, hogy elölről kezdhessük párkapcsolatunkat, miközben leteszteljük magunkat azzal kapcsolatban, hogy mennyire ismerjük aktuális párunkat, illetve természetesen ő minket.

 

A Mr és Mrs társasjáték célja az, hogy humoros, vidám formában folyamatosan adagolja számunkra a pikáns témákat, miközben megdöbbentő válaszok és rengeteg szerelem is vár ránk, így rendszeres alkalmazása nem csak sokkal jobban összehozhat minket párunkkal, hanem akár kiváltója lehet egy romantikus együttlétnek is.

Ez a társasjáték elsődlegesen azok számára erősen ajánlott, akik kicsit már beleszürkültek a mindennapokba, és úgy vélik, hogy a másik féltől nem kaphatnak semmi újdonságot sem, mert minden rezdülésüket és apró szokásukat ismerik, holott ez ebben a formában nem igaz, hiszen egy élet nem elegendő ahhoz, hogy mindent megtudjunk a másikról, ezt pedig ez a társasjáték garantáltan mindenki számára bebizonyítja majd.

A Mr és Mrs társasjáték ideális választás pároknak kis esti kikapcsolódásként és szórakozásként, hiszen sajátossága nem más, minthogy bizonyos szint után egészen testre szabható élményeket is garantál, ennek megfelelően olyan pikáns kérdéseket tehetünk fel, amelyek nem csak beindítják a felek fantáziáját, hanem ezen túlmenően elősegíthetik a szexuális együttlétek kialakulását, azok gyakoriságát.

Ehhez elegendő például a Szerelemteszt során néhány pikáns kérdés! Természetesen a társas abban az esetben is kiváló, ha egyszerre több pár van jelen, és szeretnék valami pikáns dologgal múlatni idejüket.

A játék jelenleg nem kapható a webáruházban, viszont ajánlanánk helyette számos más hasonló, szintén pároknak szóló társasjátékot! - Felnőtt társasjátékok a webáruházban

Ezeket olvastad már?