Hancúr párbaj társasjáték Balázsék műsorában a Rádio 1-en

Termékajánló · Ma reggel a Rádio1 adásában mindenféle unaloműző párkapcsolat élénkítő praktikákról volt szó és Julinak köszönhetően a stúdióba előkerült egy Hancúr Párbaj erotikus társasjáték is! Természetesen Balázs, Feri és Jani kapva kaptak az alkalmon, hogy egy kicsit jobban megismerkedjenek a játékkal.

 

A műsorban ezernyi praktika hangzott el a romantikus vacsorától kezdve a kuponokon át egészen a szexhintákig, amikor is az egyik szerkesztő saját praktikáját mutatta be egy erotikus társasjáték személyében. A Hancúr Párbaj, az ismerkedéstől, előjátékon egészen a komoly szexig segít megismerni a párodat kívülről-belülről.

A stúdióba bekerült játék egészen meglepte Balázsékat, mert őszintén szólva nem nagyon találkoztak még élőben felnőtteknek szóló erotikus társasjátékkal, de amint belepillantottak a dobozba és elkezdték olvasgatni a feladat kártyákat máris érezték, hogy ennek bizony azért van helye egy egészséges párkapcsolatban.

A játékot 2 fő játszhatja (egy férfi és egy nő). A játék mezőkön előrehaladva egyre forróbb és izgalmasabb feladatokat kell teljesíteni a játékosoknak, hogy ezzel okozzanak minél nagyobb élvezetet és örömet egymásnak. 

De vajon kinek is ajánljuk a Hancúr Párbaj társasjátékot?

Természetesen ahogy a legtöbb felnőtteknek szóló társasjátéknál minimum 18. életévüket betöltött személyek számára ajánlott, fiatal párok de már összeszokott és egymás - saját bevallásuk szerint - jól ismerő párok számára is tökéletes választás lehet.

  • friss párok számára, hogy könnyebben felfedezhessétek egymást
  • első egymásra jobban odafigyelős együttlétekre
  • nászéjszakára és mézeshetekre
  • nászajándékra másoknak
  • a “Ti” napjaitokra, privát ünnepekre
  • hosszú együttlét után az újra hangolódáshoz
  • szerelmeseknek érzéki kalandok átéléséhez
  • kihűlni látszó kapcsolatok felmelegítéséhez
  • olyan pároknak akik többet szeretnének szexelni

Balázs szerint a kártyákon bizony vannak olyan feladatok is, amik még Feri számára is igen komoly kihívást jelenthet, pedig Őt nem kell nagyon megtanítani a női test kényeztetésére, hiszen feleségével rendszeresen tartanak közös délutánokat, ahol nem kimondottan főzöcskéznek.

A rádióadásban csak pár valóban egyszerűbb feladat felolvasását tudták csak bevállalni mint, hogy “készíts egy erotikus képet a párodról” vagy mint a “kapcsold ki egy kézzel a párod melltartóját” de még “a fogaddal távolítsd el a párod feésőjét” is belefért a bemutatásba!

A játékban egykébként három zóna található, az első a “Csábítás zóna”, ahol gyakorlatilag a ruha még fenn marad és inkább csak a cicázgatáson van a hangsúly, mintha ismerkednétek.

A következő zóna a “Vágy zóna”, ahol azért még marad a textil, de ez már inkább csak valami szexi fehérnemű. Itt már nagyon ügyelnetek kell, hogy a csábító feladatok között egyikőtök se jusson el a csúcsra.

A végső és legforróbb zóna a Hancúr Zóna, itt már igazán nekiugorhattok egymásnak, de hogy szuper izgalmas legyen azért próbáljátok meg rendesen kitolni az élvezeteket! Továbbra is dobjatok rendesen a kockával és a kártyáknak megfelelően haladjatok a cél felé akkor lesz igazán izgalmas ez a játék és hatalmas az élvezés a végén

A doboz tartalma:

  • 1 db játéktábla
  • 52 db feladatkártya
  • 1 db homokóra
  • 2 db bábu
  • 1 db dobókocka
  • 1 db játékszabály

Minden mást nektek kell biztosítani! Készítsetek be némi alkoholt, valami dögös fehérneműt, törölközőt, tejszínhabot és némi gyümölcsöt. Jó szórakozást!

Hancúr párbaj társasjáték

Hancúr párbaj társasjáték

A Hancúr Párbaj egy igazán erotikus, felnőttek számára tervezett társasjáték. Pikáns feladatok, szuper szexi pozíciók várnak rátok. Töltsétek kellemesen, játékosan, szexuálisan az estéket és válasszátok a Hancúr Párbajt és tegyétek félre a fáradtságot és a kínzó fejfájást!
9.990Ft
Raktáron! A termékből van készleten! 

Ezeket olvastad már?