Hozd rendbe a párkapcsolatod szex társasjátékkal!

Termékajánló · Unalmas hétköznapok. A szex egyre kevésbé jut eszedbe mert újra és újra úgyis ugyanaz történik. Nem várod, már nem izgat, nem hoz lázba az egész. Ismerős? Akkor ezt a pont neked szánom, olvasd el kérlek!

 

Ha a ti szexuális életetek is belesüppedt a mindennapok szürkeségébe, és egy bizonyos határon belül már mindent kipróbáltatok annak érdekében, hogy változtassatok ezen, de nem igazán sikerült, akkor itt az idő, hogy kipróbáljatok valami igazán új dolgot, a sex társasjátékot. Ha hiszed, ha nem, simán meg fogja törni a hétköznapok unalmas és szürke ritmusát, valami olyan bizsergő izgalmat fog csempészni az életetekbe, amit perpillanat valószínűleg csak vágysz, de piszkosul!

Hancúr párbaj társasjáték

Hancúr párbaj társasjáték

A Hancúr Párbaj egy igazán erotikus, felnőttek számára tervezett társasjáték. Pikáns feladatok, szuper szexi pozíciók várnak rátok. Töltsétek kellemesen, játékosan, szexuálisan az estéket és válasszátok a Hancúr Párbajt és tegyétek félre a fáradtságot és a kínzó fejfájást!
9.990Ft
Raktáron! A termékből van készleten! 

Elsőre talán furcsának tűnhet, hogy a szexuális együttlét előtt, vagy éppen az alatt dobókockákkal és kártyákkal, valamint egy nagyobb táblával az ágyon feküdjetek és adjátok át magatokat az élvezetnek, de hidd el, ha egyébként ti is elég szemérmesek vagytok, és nem szívesen engedtek segédeszközöket az ágyba, akkor ezzel garantáltan új utakat nyithattok meg magatok előtt úgy, hogy közben mégsem érzitek feszélyezettnek a helyzetet.

A sex társasjáték célja, hogy iránymutatással szolgáljon számotokra azzal kapcsolatban, hogy mit és hogyan is kellene csinálnotok de közben ugye ugrott a korábban megszokott kiszámíthatóság, már koránt sem a régi rutint fogjátok követni.

Ha kell, már az előjáték elejétől fogja a kezeteket, és végig vezet titeket az orgazmusig, miközben meghatározza, esetleg ajánlásokat tesz arra vonatkozólag, hogy mit és hogyan csináljatok, milyen pózt próbáljatok ki, mikor váltsatok és így tovább. Izgalmasan hangzik? Az is!

Érzékek Birodalma társasjáték

Érzékek Birodalma társasjáték

Adjátok át magatokat egy szenvedélyes, exkluzív játéknak, amely izgalmakban gazdag szórakozást nyújt nektek és felforrósítja a mindennapok unalmas estéit!
14.990Ft
Elfogyott A terméket már nem forgalmazzuk! 

Egy jó sex társasjáték képes arra, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az aktusból! Sokan csak arra használják, hogy beindítsák vele a másik fantáziáját, és meghozzák egymás kedvét az együttléthez, mások pedig csak az előjátékot igyekeznek feldobni vele. Akadnak azonban olyan párok, akik konkrétan magát az aktust akarják egy néma segéd által feldobni, hiszen a társas olyan pózokat javasolhat, és olyan ötleteket vethet fel, amelyek nekünk talán soha nem jutott volna eszünkbe korábban, most azonban nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy egészen új utak, akár egész dimenziók nyílhassanak meg előttünk a szexualitásban.

#prod7480#

Csak próbáld ki, hiszen nem veszíthetsz semmit! Egyetlen dolgot bukhatsz csak: új szexi élményeket, bizsergést és izgalmat méghozzá akkor, ha most félsz beleugrani és kipróbálni a szex társasjátékokat!

Csatlakozz a több ezer elégedett vásárlónkhoz, akiknek segített a párkapcsolatán valamelyik játék!

Ezeket olvastad már?