Miért fontos az előjáték?

A szeretkezés varázslatos élmény, de csak akkor, ha kellőképpen ráhangolódunk. Fontos része az előjáték, mert ez hozza meg a kedvünket az együttléthez.

 

A nők szexuális étvágya nem mindig akkora mint a férfiaké, de ha van egy kis felvezetés az ágyban, akkor rögtön jobban kívánják a szeretkezést. Különbözőek vagyunk, így mindenkinek más okoz örömöt, de vannak olyan tippek, ötletek, praktikák, amelyek mindig bevethetőek, mert mindenkit felizgatnak.

A romantikus előjáték lényege, hogy a szerelmünk érezze, hogy most csak rá figyelünk, őt kényeztetjük. Ez alatt az idő alatt semmi más nem fontos, csak a közös örömszerzés. A nők számára akkor a legjobb a szeretkezés, ha érzik, hogy a partnerük rajong értük, ehhez viszont kell az odafigyelés és a törődés. A férfiak hamarabb ráhangolódnak a szexre, de a bevált módszerek az ő esetükben is tökéletesebbé tehetik az együttlétet. Sokan azt hiszik, hogy ez csak fiatalon fontos, a kapcsolat első időszakában, pedig ez nem így van.

Az odafigyelés, a másikra hangolódás pár év házasság után is lényeges, sőt talán fontosabb mint a szerelem első időszakában. Miért? Mert ekkor már a két fél ismeri egymás testét, tudják kinek mi okoz örömet, de emiatt kissé unalmassá is válhatnak a szeretkezések.

Néhány év együttélés, vagy házasság után már hajlamosak vagyunk kevésbé figyelni egymásra és a szerelmünk vágyaira. Az újdonságok (pl. az erotikus társasjátékok) ilyenkor feldobhatják az együttléteket. Ahhoz, hogy a kedvesünk érezze, hogy fontos nekünk és nem csak kielégülni akarunk, szükség van rá, hogy kimutassuk a vágyunkat és az érzelmeinket.

Az előjátékok lényege, a hosszas cirógatás, a lágy csókok, a szoros ölelés - ez alatt az idő alatt az ember úgy érzi, hogy a pillanat örökké tart és ez kell ahhoz, hogy a szerelem és vele együtt a vágy is felébredjen bennünk. A szeretkezést megelőző párjátékok java része arra szolgál, hogy játékos formában végig vezessenek párunk testén, ekkor kimutathatjuk mennyire csodáljuk kedvesünk testét és, hogy számunkra az a legfontosabb, hogy ő élvezze a szeretkezést.

A webáruházunkban sok féle termék kapható, amelyek lehetővé teszik, hogy az ágyban töltött idő izgalmasabb legyen mint valaha. A pároknak szóló játékok lépései (és persze maguk a játékok is) változóak, mivel másra vágyunk egy friss kapcsolat esetén és másra több év együttélés után. Bízunk benne, hogy egy friss pár ugyanúgy megtalálja a nekik szóló termékeket, mint a régebben együtt lévő párok.

Mindig lehet újítani!

A kapcsolatnak nem kell idővel törvényszerűen ellaposodniuk! Mindig lehet újítani, mindig jobbá lehet tenni az együtt töltött perceket. Az előjáték fajták nőknek izgalmasak, mert sok féle eszközt bevethetünk, amelyek még tüzesebbé és vadítóbbá teszik a szeretkezésre való ráhangolódást. Egy cirógató, vagy egy szem maszk, nagyobb hatást kelthet mint gondolnánk. Persze akár vibrátort is használhatunk, hogy felkeltsük szerelmünkben a vágyat.

A lényeg, hogy ne csak mondjuk, mutassuk is ki, mennyire szeretjük és kívánjuk a kedvesünket. Amennyiben mind a két fél ráhangolódik az együttlétre, akkor olyan szexuális élményben lehet részük, amely felkorbácsolja a szerelmet, így nem csak testi kielégültség lesz, lelkileg is közelebb kerülünk egymáshoz.

Oké, de hogy álljak neki? – merül fel sokakban a kérdés.

A legjobb válasz erre a kérdésre, hogy ösztönösen! Próbáljunk meg ráhangolódni a szerelmünkre, figyeljük meg, hogy mi az ami felizgatja, amitől hevesebben dobog a szíve. Ha élvezzük amit csinálunk, akkor a kedvesünk is élvezni fogja. Figyeljünk rá, hogy az érintések, a csókok nekünk is örömöt okozzanak, mert ha vágyunk arra, hogy a párunkat boldoggá tegyük, ezt meg fogja érezni és így egyre közelebb kerülhetünk egymáshoz testileg és lelkileg is.

Az előjáték fajták férfiaknak is hasonlóak, a szerelem és a vágy kimutatása a lényeg ebben az esetben is. Legyünk vadítóak, csak a kedvesünkre gondoljunk, zárjunk ki minden zavaró tényezőt és élvezzük a közös örömöt. A romantikus hangulat megteremtése is fontos, de emellett különböző eszközöket is bevethetünk, amelyektől szenvedélyesebbé válik az együtt töltött idő.

Ha nincs összecsapva és elég időt szánunk rá, akkor a szeretkezést sokkal jobban fogjuk élvezni. Az érzelmi ráhangolódás nagyon lényeges, mivel emberek vagyunk, csak akkor élvezzük igazán a szerelmes pillanatokat, ha érezzük, hogy a kedvesünknek mi vagyunk a legfontosabbak és mindent megtenne azért, hogy mi élvezzük a szeretkezést.

Az előjáték nélküli szex csak testiség, ami néha jó, de hosszabb kapcsolat esetén nem hanyagolhatjuk el a szexuális ráhangolódást, különben a szerelmünk úgy fogja érezni, hogy csak egy gyors numerát akarunk. A lassú felvezetés teremti meg a szerelmes hangulatot, ez idő alatt ébred fel a vágy! Ha hosszabb ideje együtt vagyunk a szerelmünkkel és már nem vágyik úgy a szexre, mint a kapcsolat elején, akkor az előjáték segíthet, hogy újra kívánja az együttléteket.

A romantikus hangulat, a szerelmes érintések és néhány különleges erotikus játék lehetővé teheti, hogy olyan szexuális élményben legyen részünk, amilyenben eddig még talán soha nem volt. A szex akkor a legjobb, ha szerelem is társul hozzá, ekkor élhetjük át a testi-lelki kielégülés örömét!
Amennyiben azt szeretnénk, hogy a szerelmünk tüzessé váljon és vágyjon a szeretkezésre, figyeljünk oda az együtt töltött idő minden pillanatára, hogy romantikus élményekben lehessen részünk. A boldog és szerelmes kapcsolat fenntartható, nem kell attól tartanunk, hogy elmúlik a vágy, ha megadjuk a szerelmünknek azt amire vágyik.

Ha jól sikerül a ráhangolódás, a szeretkezés is csodás lesz és ekkor a kedvesünk is jobban fogja kívánni a szeretkezést, sőt mi több, gondolni sem fog más nőkre, mivel mindent megkap otthon az ágyban, amire csak vágyik.

Az előjáték fontossága a kapcsolat elején és sok év együttélés után is lényeges
Ha ezt nem felejtjük el, csodás szeretkezésekben lehet részünk. A weboldalunkon mindenki találhat előjáték tippeket és olyan eszközöket, amelyekkel izgalmasabbá, szenvedélyesebbé teheti az együttléteket.

Hangolódjunk rá a kedvesünkre és élvezzük a szeretkezés minden pillanatát, mert a boldog párkapcsolathoz ez is szükséges!