18
Elmúltál már 18 éves?

Az oldalon található információk, linkek, képek erotikus tartalmúak. Ezeken tartalmak csak 18 éven felüli látogatóink szólnak. Amennyiben nem múltál el 18 éves, kérlek hagyd el az oldalt. Az "Belépés" gombra kattintva kijelented, hogy felnőtt korú vagy.

Belépés oldal elhagyása
0 termék0 Ft
 
 
 
Kategóriák
Ár
0 Ft
11000 Ft
Készlet
Utoljára megtekintett
Eddig egyetlen terméket sem tekintettél meg. Az utoljára megtekintett termékeket itt találod majd!
Népszerű termékek

5 új termék érkezett!

Nemrég 5 új termékkel bővül a webáruházunk kínálata, ezek az alábbiak:

Amelyik tetszik, azt érdemes most megvenni mert van ami nagyon fogy, ne pont te maradj le róla!


Kámaszutra

Ki ne hallott volna erről a több száz éve megírt ősi erotikus irodalmi alkotásról, a Kámaszútráról? Már az ókori Indiában is sokat foglalkoztak az erotikával, a szerelem művészetével. Azok a játékok melyek ezen a könyvön alapulnak, bizony bőven adnak új ötleteket.

Vissza
 
 
 
 
 
 
 

Szerencsére nem kell tudnunk szanszkrit nyelven olvasni, számtalan nyelvre lefordították ezt a könyvet az évszázadok során. Egy indiai filozófus szedte össze gondolatait ebbe a gyűjteménybe, mely számtalan szexpozitúrát is felsorol, az egyéb gyakorlati tanácsokon túl.

Természetesen az eredeti mű nagyon összetett, az ezen alapuló játékok azonban könnyen használhatóak és egyszerű formában segítenek minél nagyobb gyönyörökhöz juttatni egymást a szeretkezések alatt.

A Kámaszútrában leírást találhattok a csók fontosságáról, az ölelésekről, szerelmi ajzószerekről de legfontosabbak a különböző szerelmeskedési pózok. A játékok a könyv ezen részét dolgozzák fel, a legnépszerűbb pozitúrák között segítenek választani a még mélyebb orgazmusok elérése céljából.
Segítenek, hogy változatossá tegyétek az otthoni együttléteket, hogy ne fulladjon a kapcsolatotok unalomba, megszokásba.

A szexuális változatosság mindkét fél számára egyformán fontos: ezek a játékok egymás magas fokú kényeztetésében, testének minél alaposabb megismerésében adnak tippeket.

Multi Domain SSL
SSL Certificate
OTP Simple - vedd online