Nekik köszönheted ezeket a társasjátékokat!
Érdekességek · Tudtad, hogy a legnépszerűbb felnőtteknek szóló társasjátékok közül többet is 2 nagyon tehetséges, magyar hölgy talált ki?
Sokat ferdített a fordítás az Kámaszutra kapcsán?
Érdekességek · A Kámaszutra, mint korunk egyik legismertebb szexuális útmutatója eredetileg szanszkrit nyelven íródott, ami évszázadokon át csak az indiai kultúrában játszott fontos szerepet, éppen ezért a 19. század végéig nem is került lefordításra.
Három végzetes hiba, ami tönkreteheti az előjátékot
Érdekességek · Az előjáték a legfontosabb összetevője a jó szexnek. Ahogyan egy film is értelmetlen, kuszaság a megfelelő bevezetés, vagy annak elmulasztása nélkül, úgy egy szexuális aktus sem lehet teljes megfelelő előjáték nélkül.
Új utakat nyitnak a szexuális életedben a felnőtt társasjátékok
Érdekességek · A felnőtt társasjátékoknak ugyan számtalan fajtáját elkülöníthetjük, ugyanakkor a szexuális életünk szempontjából kizárólag az erotikus-, illetve a különféle szex társasjátékok azok, amelyek ezen a téren hozzásegíthetnek minket ahhoz, hogy az intimitás ne csak újra részét képezze életünknek, hanem ezen felül olyan dimenziókat érhessünk el az ágyban, amire korábban még nem volt példa.